Tre ord som passar bra in på mig är envis, drivande och positiv. Att trivas i det du gör, att utvecklas och må bra är det viktigaste som finns! Är du trött på jobbet du har idag? Klaga inte bara, gör något åt det!

Att vara egenföretagare är inte alltid det lättaste, men absolut det roligaste. Många frågar vad som krävs och jag brukar alltid svara tre saker: Uthållighet, envishet och karaktär! Men det absolut viktigaste är att Våga ta steget!

Sluta tänka ”men tänk om…” Gör det bara! Alla drömmar kan gå i uppfyllelse, om du har modet att uppfylla dem! Jag ser inte det negativa som ”kan” hända. Jag ser till att det jag vill ska hända verkligen händer. För den enda som kan påverka detta är jag, bara jag. Och det är precis detta som skiljer entreprenör från en wantreprenör.

Genom åren har jag hunnit med en hel del. Jag har kompetens och erfarenhet från coachning, försäljning, ledarskap, e-handel, marknadsföring, design, PR, bokföring, ekonomi etc. Jag har jobbat som servitris, fristående hudvårdskonsult, aerobicsinstruktör, spinninginstruktör, abs-instruktör, säljare, säljcoach, försäljningschef. Redan när jag var liten sålde jag maskroskransar för tio kronor till gamla tanter på gatan. Skönhet, träning och försäljning har alltid funnit i mitt liv så det kanske inte är så konstigt att jag idag säljer mycket skönhetsprodukter och tränar karate.

Idag bedriver jag mitt egna företag under namnet Eva Wennman Holding AB. Dock inte i lika stor utsträckning som förut eftersom jag nu tagit ett nytt steg i livet. Jag följer min dröm om att jobba med djur och pluggar numera på SLU till husdjursvetare.

Mitt mål är att tjäna så mycket pengar på natten när jag sover att jag kan göra vad jag vill på dagen när jag är vaken.

 

 

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER