Zorbing och förkylningstider

I helgen var jag, Anders och två vänner och zorbade. Jag fick det i födelsedagspresent för ett år sedan, och sedan gav jag tillbaka en likadan sådan. Här kommer den vackra filmen på mig under självaste zorbingen. Anders satt mitt emot och filmade inuti bollen. Skönt att det är gjort nu säger jag bara. Många jag känner har varit förkylda de senaste veckorna, och jag visste väl att det skulle bli min tur snart (tyvärr). Jag är alltså förkyld nu, men inte en sådan där värstingförkylning som män kan ha och som är ”värre än att föda barn”. Inte än i alla fall. Så det blev ingen karate igår för min del, men jag hoppas att jag kan gå på fredagspasset.

1 Comment
  1. åh vi gjord ju det på jobbet några ggr va du aldrig me då ?
    rätt otäckt tycker ja men det e över rätt snabbt man hinner inte må illa typ .
    Är oxå super förkyld 🙁 Jobbigt
    Stort krya på dej och ha en mysig helg kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER