Yogi to be!

”May you float like a beautiful Yogi and sting like a killer martial artist!” – Mike Yap

Varje år går alla yogastudios i Uppsala ihop och arrangerar Uppsala Yogar. Det är gratis att vara med på deras yogaklasser dessa två dagar och du väljer hur mycket du vill bidra med till ett välgörande ändamål som i år var Uppsala Tjejjour. Jag har alltid varit sugen på att testa på att yoga i värme, hot yoga och bikramyoga. Det kostar en sant, närmare tio tusen per år (och jag har inte råd med den investeringen) men igår kunde jag testa gratis. Jag testade Yoga Crossfit på Hot Yoga i 35-38 graders värme. Det var svettigt, lite kläder och faktiskt fysiskt ansträngande, och fullkomligt underbart! På kvällen testade jag mediyoga på Virgin Flow. Det va också underbart, en lite mer meditativ yoga där man verkligen han landa i sig själv. Passet avslutades med en meditation på 15 minuter, vilket jag uppskattade. Så nu testar jag olika yogatyper för fullt för att bestämma mig vilket jag sedan ska bli expert på! Yoga och karate måste ju vara en perfekt kombination! Jag tror att jag kommer få snabbare återhämtning, bättre flexibilitet, uthållighet, bålstyrka och balans. Det här här känns så rätt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER