Wantrepreneur eller Entrepreneur?

Jag känner många wantrepreneurer, tyvärr. Jag önskar att de kunde sluta prata och börja agera istället. ”Talks the talk but doesn’t walk the walk”. Men det är väl deras rädsla som stoppar dem och det är inte mitt problem. Men det är lite sorgligt att de inte vågar följa sina drömmar. Det är mycket bättre att ånga det man gjort istället för att ångra det man inte har gjort. Mitt tips är att våga, våga, våga! Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER