Vikbara ballerinaskor

Damn Heels är mer än ett par vikbara ballerinor! De ligger nämligen i ett fodral som man vecklar ut till en snygg väska. Så när du tröttnat på dina högklackade skor byter du inte bara till ballerinaskorna, du lägger även dina högklackade skor i den utvecklade väskan. Perfekt! Det finns olika sorters vikbara ballerinor på marknaden, men jag vet ju själv hur det är när man ska hålla reda på saker och ting, särskilt på vägen hem från krogen. Om jag skulle hålla mina högklackade skor i handen skulle de antagligen aldrig komma hem igen…  Det är därför jag tycker Damn Heels är så himla bra! Det är som sagt mer än ett par vikbara ballerina! Hela Damn Heels-paketet är även så litet och kompakt att det får plats i nästan vilken handväska som helst. Måtten är: 17 x 22 x 4 cm (höjd, bredd, djup) och det väger bara 173 gram, så du märker inte ens att du har det med dig.

En Örebrotjej som heter Erlina Norlén och driver bloggen ”Klackarna i taket” skrev nyligen ett fint blogginlägg om Damn Heels. Jag blev jätteglad över de fina bilderna hon tagit, så här kommer dem. Klicka här, för att läsa hela hennes blogginlägg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER