Vi går mot rekord!

Tjugo dagar har snart gått i december och vi ligger bara 122 unika besökare ifrån att ta novembers månadsrekord på Djurkedjan. Jag vill inte ange några mer siffror, men det går åt rätt håll och det är det som är huvudsaken! Det är en tuff bransch jag gett mig in i! Det gäller att fokusera på möjligheterna istället på begränsningar och hindren.

Idag blir det till att paketera ordrar och sedan sälja för 121.nu. Senare ikväll är det dags för karateträning igen, första gången med mitt oranga bälte.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER