Veterinärbesök

För några månader sedan började hon kissa i min och Anders säng. Vi tänkte att det va för att hon löpte, honkatter kan faktiskt kissa på konstiga ställen då. Men hon fortsatte med sitt kissande efter att hon slutade löpa. Vi lät henne inte va i sovrummet längre, men då började hon kissa på sittdynorna på stolarna i köket istället. Då trodde vi att hon kanske protesterade eftersom Smulan bor kvar. Precis som hundar vill katter ibland inte ha något att göra med sina kattungar efter att de vuxit upp lite. Men Gucci och Smulan går så himla bra ihop att det inte kändes troligt. Vi köpte en ny soffa för några veckor sedan, och det blev såklart Guccis nya ställe att kissa på. Så nu får hon enbart vara i köket, badrummet och i hallen. Idag va jag hos veterinären med Gucci. Veterinären trodde, precis som Guccis uppfödare, att detta kunde bero på urinvägsinfektion. Jag fick ett recept på penicillin som jag ska hämta ut imorgon. Jag har inte kunnat gå till veterinären tidigare i sommar eftersom de haft semester och jag bara vill gå till just denna veterinär, Hellströms Veterinärpratik. Så nu håller vi alla tummar och tassar här hemma för att Gucci ska må bättre snart!

4 Comments
  1. hur gick de sen då?
    Min Fd, honkatt fick urinvägsinfektion, hennes tecken va till i början att hon blödde sen kissade lite överallt, men kom enbart en droppe.
    Men hon blev aldrig frisk från det efter 2veterinärsförsök

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER