Vardagslyx är viktigt

Jag märker att kvällarna blir längre och längre för varje dag som går. Dagar som idag är det redan mörkt klockan fem. Jag tror att det är viktigt att man lyxar till det lite på vardagarna. Inte varje dag men ibland. Det behöver inte vara något jättespeciellt egentligen. Det kan handla om att gå på massage eller helt enkelt ta läsk istället för vatten till en måltid. För hur ska man annars orka med denna mörka tid som kommer? Jag tror också det är viktigt att göra roliga saker som inte innebär att sitta framför datorn. För mig är det givetvis att träna, det är ju det roligaste jag vet. Men idag blir det ingen träning för jag känner att min hals börjar göra ont. Jag hoppas verkligen att det går över för på fredag kommer Shihan Howard Collins till karateklubben. Han är en legendar inom kyokushin karaten och det är väldigt lärorikt att träna inför honom. Han ska även ha pass på lördagen, varav jag får vara med på ett eftersom det andra bara är för brun- och svartbälten. På tal om karate har jag gjort om klubbens hemsida. Den blev riktigt snygg tycker jag. Klicka här för att komma till Uppsala Karateklubbs hemsida.

1 Comment
  1. du är så himla duktig på sånt där o fixa. Ja klart man måste ha lite mys nu när kvällarna blir mörka fort puss på dej <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER