Två födelsedagar på nio dagar!

Jag och Anders fyller år nära varandra. Han fyller år den 30 Augusti och jag den 8 September, d.v.s nu på söndag! Jag orkar inte ha någon fest detta år, jag vill bara ta det lugnt, äta gott och träna. Vi bestämde oss för att fira mig på lördag så jag har beställt en jättegod tårta som jag ska hämta på förmiddagen och sedan kommer mamma på födelsedagsfika. Även om jag inte tänker göra något storslaget detta år är önskelistan lång. Dyra ansiktskrämer, speciella örhängen i titan, en Fransk Bulldog, sällskapsspel, presentkort, min favorit choklad, träningskläder, laptop skin. Skulle jag få en Fransk Bulldog skulle jag bli lika överraskad som glad, men jag har länge velat ha en sådan.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER