Tråkig men nyttig söndag

Jag gillar inte söndagar, de är så tråkiga. Men snart är det måndag igen, äntligen! Jag har väl inte gjort så himla mycket den här helgen, mest tagit det lugnt. Idag va jag på solariet och skruvade upp lampor i taket, vilket va lättare sagt än gjort. Men det va ett måste, för nu när det är så mörkt ute behövs det mycket lampor så det inte ser stängt ut! Jag anlitade en firma för några veckor sedan som skulle byta lås på dörrarna till ordentliga wc-vred, ni vet sådana där som visar rött om det är upptaget och grönt när det är ledigt. Men de verkade inte förstå vad jag menade. Istället satte de dit några helt andra lås och skrev med ful röd penna på dörrarna: <—Lås och Öppna—>. Hur fult som helst. Jag har nu mailat ett argt brev till dem. Hur svårt ska det vara att byta lås till vanliga basala wc-vred? Och att de klottrade på dörrarna gjorde ju inte saken bättre. Sen tog det även mer än tre veckor för dem att få detta gjort, trots att de sa att det skulle bli klart inom en vecka när jag ringde.

Här kommer lite blandade bilder från helgen.

Så här ser det ut i sängen om inte jag går
och lägger mig samtidigt som Anders.          Trötta Bullen.

Dräktiga Gucci.                                                    Min goda chokladpudding.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER