Tillfällig familjemedlem

Idag har varit en trevlig dag! Jag gick upp i morse, åt frukost, klippte klorna på katterna och gjorde mig i ordning för ett möte med Joakim och mitt nya jobb. Jag och Joakim skulle äta lunch på Magnussons men det va fullt, så vi gick till Villa Romana. Jag har bara ätit där en gång tidigare, men det är helt okej! Vi pratade om produkten och utveckling av saker runt om själva produkten. Affiliates, leads m.m. Det ska bli så himla roligt att få börja arbeta med detta, och framförallt att få arbeta med likasinnade. Vi ska ses nästa vecka igen för att skiva avtal och sen kör jag igång måndagen den tredje januari.

Djurkedjan har strulat hela dagen, inte konstigt att vi inte fått in några ordrar idag… Just nu precis kunde jag äntligen kolla mailen. Egentligen är det ju inte Djurkedjan som krånglat utan Binero, webbhotellet som i stort sett alla mina sajter ligger på.

Efter min lunch med Joakim träffade jag Anders på stan. Vi handlade lite julklappar och träffade på vänner jag inte sett på länge. Eftersom jag skulle springa iväg på ansiktsbehandling så fick Anders gå till solariet. Personalen ringde tidigare och sa att dörren fryst fast, eller något åt det håller. Men det var kunder där inne när Anders kom så det kan inte varit så himla farligt.

Efter ansiktsbehandlingen gick jag hemåt där en vän väntade på mig med sina barn och sin bror. Hon hade med sin katt Puma, en svart bondkatt, för hon kunde inte ta med henne dit hon ska fira jul. Så nu har vi tre katter en vecka framåt! Gucci och Coco Chanel vill leka med Puma, men det vill inte Puma så hon bara morrar och fräser åt dem tills de backar undan. Men hon är ändå ganska modig för att precis ha kommit hit efter många timmars bilresande. Hon smyger omkring lite här och var, helst så långt ifrån mina busiga katter som det går… men de kommer nog komma bra överens till slut!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER