Summerburst 2016, unz unz unz

Summeburst, summer starts here! Nu har jag fått uppleva Summerburst! Glada människor, härlig stämning, massor av dans och en jäkla massa festande.
På fredagen regnade det så den dagen var inte särskilt rolig. Vädret förstör så himla mycket. Det delades ut regnponchos men de tog slut efter ett tag. Tack och lov fick jag dag på en. På lördagen var det desto bättre. För mig var det något helt nytt att man knappt såg den som uppträdde på scen. Det va snarare en lasershow. Jag hade inte så stor koll på artisterna men jag kände igen en del låtar. Icona Pop var helt klart bäst! På den stora scenen uppträdde Alan Walker, David Guetta, Alesso m.fl. På den lilla scenen var det hardcore och jag tyckte det var roligast där. Mrn krut i låtarna och väldigt mycket unz unz. Vissa hade läskiga masker på sig, det tyckte jag inte om. Det var obehagligt. Jag hoppade i alla fall omkring som en liten tok. Jag tror inte att jag kommer åka på Summerburst igen, men det var roligt att få uppleva det en gång!summer_burst

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER