Stötvågsbehandling hos Ah Fysiopraktik

More Halloween Clip Art Illustrations at http://www.ClipartOf.comIdag var jag på Stötvågsbehandling hos Anna Jansson på Ah Fysiopraktik för min muskelbristning. Hon är legitimerad sjukgymnast och kan verkligen allt om ben, senor och muskler. Hon tryckte lite på mitt ben och markerade ut områdena där jag hade ont. Vi kom fram till att min skada sitter i ljumsken men också i höftböjaren, vid muskelfästet. Sedan smörjde hon in områdena med lite gel, tog fram sin stötvågsmaskin och började ”banka” på benet. Det kändes ungefär som om någon bankade på ens ben väldigt snabbt med en gummihammare. Det gjorde lite ont såklart, men inte obehagligt ont utan mera skönt ont. Nu får jag inte träna på 48 timmar och det är väl inte jätteoptimalt att jag ska på karateläger i helgen. Jag hoppas att det hjälper lite ändå och jag ska till Anna igen nästa vecka. Klicka här, för att läsa mer om stötvågsbehandlingar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER