Stora kliv framåt

Känns både jätteroligt och jättetråkigt men framförallt väldigt vemodigt att jag har sagt upp mig på 121.nu Jag har ändå jobbat där i mer än 7 år. Men livet går vidare! Om jag ska kunna utvecklas som människa både privat och i arbetslivet så måste jag ta några stora kliv framåt. Jag kan inte längre springa i mitt ekorrhjul. Jag tänker inte nöja mig med att bara vara en anställd när jag vill och kan så himla mycket mer. Visst jag har en massa projekt här och där, alltid många bollar i luften, men det räcker inte alltid. Som Ola Wallström säger, gör det storslaget och gör det nu. Och det är precis vad jag tänker göra! Jag kommer alltid älska 121 ♥ och önskar er all lycka i framtiden. Jag är säker på att våra vägar på något sätt kommer att mötas igen! Big decisions – Big results!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER