Snart Sälen

Idag har jag träffat Joakim Fohlman, han jag ska jobba med från och med måndag! Mitt kontor var i princip klart, ljust och fint. De håller även på och utvecklar en affiliatorfunktion som jag kommer att bli ”reseller” för. Om du vill bli en affiliate så kan du anmäla dig här. Där står också lite kort vad det är du ska göra. Men det enda du egentligen behöver veta är att du ska lägga ner 30 minuter varje dag i 10 dagar och tjäna 10.00 kr. Enkelt. Inget fuffens. Inget spel. Inga insatser, ja förutom dina 30 minuter/dag då. Och är du snabb i fingrarna kommer du inte ens behöva lägga ner 30 minuter/dag. Testa!

Ikväll kom min vän över som ska vakta katterna nu när vi åker bort ett par dagar. Mina små ulltussar, jag kommer sakna dem! I princip alla mina bästa vänner ska va i min lägenhet och fira nyår, förutom jag själv, det känns jättekonstigt. Men bor man mitt i stan får man väl ställa upp ibland antar jag. Jag vet ju att jag kan lita på att dem inte river stället. Och det är bara bra för katterna med lite nytt folk, så de får vänja sig vid andra människor än bara jag och Anders.

Imorgon bitti kommer också vän och hämtar upp sin katt Puma som har bott här en vecka, se inlägget ”Tillfällig familjemedlem”. Jag hoppas Puma kommer få bo hos oss igen någon gång, för alla tre katterna har kommit jättebra överens. I början fräste Puma åt Gucci och Coco Chanel, men nu myser alla och busar för fullt ihop.

Jag har börjat packa inför resan, men tar det sista imorgon. Jag ser verkligen fram emot några dagar i Sälen, nu är det inte långt kvar! Det ska bli så roligt att få åka snowboard, äta mysiga middagar, få spabehandlingar och mysa framför brasan med min älskling. Jag försökte boka sviten till oss, men den var upptagen så vi får nöja oss med ett dubbelrum. Jag hörde att Zlatan hyrt sviten över jul, så då måste ju hotellet vara bra. Hotellet är fyrstjärnigt och heter Högfjällshotellet. Högfjället och Lindvallen är tydligen nära varandra så våra liftkort kommer att gälla på bägge två ställena. Nästa gång jag bloggar har vi kommit hem, med både armar och ben i behåll får vi hoppas. Gott Nytt År önskar jag er alla!

1 Comment
  1. Hejsan SÖt!
    Önskar dej ett jätte gott nytt år och en super mysig resa. klart kissarna kommer att ha det mysigt. säg bara till dom som e där att kolla på dom för de gillar inte smällare.. eller mina e jätte rädda och brukar gömma sej och darra under sängen =( lilla stackarna hör ju så högt.
    Ha nu en jätte skön resa och bryt inga ben .. Kommer sakna dej så på jobbet gumms =(
    Vi hörs puss puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER