Snart dags för karateläger igen

I helgen åker jag iväg på karateläger igen. Jag har fått dispens från löpningen eftersom jag fortfarande har ont i ljumsken. Jag har för sökt att ta det lugnt och även om jag kanske inte har vilat så mycket har jag försökt anpassa träningen och fokusera mer på armarna. Jag har varken tränat HIT eller crosstrainer. Ikväll tränade jag karate och det gör fortfarande väldigt ont att sparka med höger ben. Jag frågade instruktören om jag får gradera i december (om jag kan sparka då) men han tyckte att jag behöver bli bättre på vissa saker först, så då väntar jag. Jag vill inte gradera om jag verkligen inte är lika bra som den nya graden visar att jag ska vara. Då är det ingen mening med det hela.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER