Sjuk, sjukare, sjukast!

Midsommarafton firades som vanligt ute på Vindö hos Anders släktingar, och det va som vanligt jättetrevligt! Men jag drog på mig en riktigt hemsk förkylning. Ush va jag hatar att vara sjuk. Jag har feber, ont i halsen, öronen och huvudet. Det mest irriterande är att hjärnan inte hänger med på samma sätt. Jag tänker i slowmotion och det gör mig irriterad för då går det inte att jobba. Vila, vila och vila är allt som hjälper. Och ni som känner mig vet att jag inte är så bra på att vila. Men samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig lyckligt lottad som trots allt bara har en förkylning och inte cancer eller någon annan livshotande sjukdom. Så nu ska jag strax återvända till min säng igen. Katterna är i alla fall glada att få sällskap en hel dag. Och så är jag såklart väldigt glad att Italien vann fotbollsmatchen igår!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER