Seg som kola

Idag har det inte varit en av mina bästa dagar direkt. Efter helgens festligheter var jag fortfarande jätteseg och förkyld. Lite ”måndassjuka” på det så kan ni nog förstå att jag inte har varit så värst produktiv idag. Jag har gått omkring i min egen bubbla hela dagen, men det känns som om jag börjar komma tillbaka till verkligheten nu. Jag hade verkligen behövt en personlig coach idag, eller någon som kunde ha slagit mig i huvudet med en stekpanna så att jag hade kvicknat till. Jag fick även reda på att en f.d kollega till mig, på One To One AB, dog i morse av leukemi – vila i frid Steven. Även om jag inte kände honom jättebra så känns det helt sjukt att han inte finns mer. Han blev bara 21 år gammal.

Efter regn kommer solsken! Imorgon ska bli en underbar dag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER