Sammanfattning av veckan

Jaha, då har det nästan gått en vecka sedan jag bloggade sist. Det har inte hänt särskilt mycket under veckan, jag har jobbat som vanligt. Fast i onsdags va jag och Joakim på relationsdagen, han kände alla och jag kände fotografen. Göran Persson hade ett seminarium om hur ekonomin i världen påverkar oss i Sverige. Jag har aldrig ett fan av Göran Persson, men han va faktiskt riktigt bra. En positiv överraskning. Fast hade han varit moderat hade det såklart varit ännu bättre. Vi kom med på kort. Ser ni mig?

Nu har jag varit på karateträning och ska strax hoppa in i duschen. Jag ska inte göra något speciellt i helgen, ta det lugnt på lördagen och jobba med Djurkedjan på söndagen. Vi kommer nämligen att sänka priserna! Jag kommer även jobba lite med mitt nya projekt Drömkalas. Gå in på hemsidan för mer information. Men det handlar om att man ska kunna hyra in figurer till barnkalas. Exempelvis Pippi Långstrump, Stålmannen, Bananerna i Pyjamas och Snövit. Jag håller på att utforma affischer, visitkort etc. För nu är det dags för marknadsföring.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER