Riskfyllda dagar

Jag har det jättebra här ute i Orminge. Så bra att jag och Anders lånade en bil och åkte hem i måndags, men sedan tillbaka på tisdag. Jag hade lite ärenden i Uppsala men så fort vi var klara tog vi bilen och åkte tillbaka. De senaste två dagarna har vi i princip bara spelat Risk med Anders bror Jonas och Jonas kompis Sebastian. Med pauser för mat, sol och bad. Det var inte det vanligt Risk, utan Sagan Om Ringen Risk, med lite annorlunda regler som ingen av oss hade spelat det förut. Det tog väldigt lång tid att spela med dem eftersom de skulle sitta och analysera vartenda drag i flera minuter och spekulera i vad som kunde hänt, eller inte hänt, om de spelat på ett annat sätt… Men det har varit väldigt trevligt och mysigt och jag börjar bli riktigt brun nu efter två riktigt fina sommardagar.

Idag efter att vi äntligen avslutat spelet paddlade jag kanot runt Myrsjön med Anders mamma. Sedan gjorde jag mitt eget skivstångspass på gräsmattan med de vikter och stänger som fanns här. Äntligen fick jag träna lite.

WP_000683WP_000686

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER