Referenskunder

Aldrig är väl en kväll lika skön som när man sålt bra på jobbet. Idag sålde jag in vår första referenskund, så underbart. Referenskunder är oftast lite knepigare att få in eftersom de är måna om sitt varumärke och oftast består av en marknadsavdelning på ett antal personer som måste samsas om besluten. Men de tillhör oftast just de 70% som faktiskt inte vet va de får för effekt av sin marknadsföring, även om de inte alltid vill erkänna det. Och det är just där Vinn Din Marknad kommer in i bilden! Extra kul är också att denna referenskund håller till här i Uppsala.

Imorgon åker jag och Joakim till Stockholm på Ola Wallströms föreläsning och bokrelease. Föreläsningen heter ”Aha – Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik”. Det ska bli spännande och roligt med lite omväxling i vardagen. Jag kommer nog va helt slut imorgon kväll efter alla nya insikter. Jag missar karaten, men det får gå för denna gång.

2 Comments
  1. Kul!
    Jag känner Ola. Han är duktig, men jag kommer inte kunna närvara på hans bokrelease. Det känns lite synd, men jag ska lägga vantarna på boken hur som helst! Har du arbetat med Olas målbox? ”Pengar växer faktiskt på träd”?

    1. Hej!
      Föreläsning och bokreleasen va jättebra, synd att du missade det! Jag har inte arbetat med ”Pengar växer faktiskt på träd”, men jag är väldigt sugen på att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER