Påskläger karate Östersund, avklarat

Sent igår kväll kom vi hem efter karatelägret i Östersund. Jag klarade min gradering så nu har jag gult bälte, 6 kyu, i kyokushin karate! Så skönt att graderingen är över, jag blir alltid så himla nervös och glömmer bort alla tekniker jag ska kunna. Söndagens fighting var faktiskt roligare än jag trodde. Även om de slog hårdare på mig än vad jag är van vid. Jag fick bland annat möta en stor man, som graderade till Shodan (svart bälte), och han sparkade mig jättehårt i magen med en mae geri. Jag flög bakåt några meter och när jag precis lyft upp överkroppen sparkade han mig igen i magen. Denna gång ännu magen med en ushiro geri. Det tyckte jag var lite taskigt faktiskt. Men jag skuttade runt han lite efter det så att han inte skulle få ett sådant läge igen, för det hade jag inte klarat.

Alla deltagare
Vi från Uppsala

I stort sett är jag jättenöjd med lägret. Men jag hade önskat att det var lite mer hård träning, för enligt de som har varit där tidigare var det inte alls så hårt som det brukar. Nästa gång ska jag inte gradera, för jag va nervös och spänd hela helgen över det. Det är nog bättre att åka dit, träna och bara ha roligt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER