Påskläger 2014 i Östersund

schema

Nu har det gått en vecka sedan jag åkte till påsklägret i Östersund och tränade karate! Det var jätteroligt och väldigt lärorikt. Årets tema var Soju wo tosu som betyder att följa linjen. Det innebär alltså att man ska följa traditionen och föra kunskaperna vidare. Det var tre stycken från Uppsala som graderade till svart bälte på lägret, och alla klarade det! Bland annat en av mina bästa kompisar. Det är verkligen inte varje dag man får uppleva när en vän och förebild når sina drömmars mål! Förra året graderade jag till gult bälte (6 kyu) på detta läger, så det var väldigt skönt att inte behöva känna någon press i år utan bara försöka ha roligt lära sig så mycket som möjligt. De som anordnar lägret varje år gör verkligen en stor insats. Det här året var vi hela 155 deltagare så det var en extra härlig stämning med så många på plats. Det har ju blivit min andra familj, min kyokushin familj! Till höger är schemat för lägret och nedan är lite fler bilder jag knåpade ihop.

Fotor0425143418

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER