Packning i Norrtälje

Idag tog jag bussen till Norrtälje eftersom jag och min samarbetspartner Pia skulle packa de 587 stycken portabla ångjärn som vi har sålt. Oj, oj vad vi packade och stod i. Efter tre timmar var alla paket frankerade och klara. Då åkte vi till posten i Norrtälje för att skicka iväg dem och de var väl medvetna om att vi skulle komma. Men när vi väl kom dit sa de att de absolut inte kunde ta emot alla våra paket. De tog hundra stycken och resten var vi tvungna att åka till posten i Uppsala med. Jag fick i alla fall skjuts hem så för mig var det inte så farligt, men stackars Pia fick ju åka hela vägen tillbaka sedan igen.

WP_001106WP_001105

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER