Och där smällde det till…

Jag har varit lite småförkyld i veckan, vissa dagar mera och andra dagar mindre. Men natten till idag smällde det till. Nu är jag jätteförkyld och har hosta, ont i öronen, halsen, huvudet och lungorna. Det är så typiskt. Jag som äntligen skulle få träffa mina fina vänner imorgon, och så blir jag sjuk! Vi som skulle fira min kompis födelsedag, åka limousin, dansa och dricka helrör på krogen. Jag hoppas jag kan komma en sväng på förfesten i alla fall och lämna min present. Men då måste jag mår lite bättre först. Jag hoppas att jag vaknar imorgon och är frisk som en nötkärna. En liten förkylning hade inte hindrat mig, men nu känns det mer som början till lunginflammation.

Nästa helg är det maratonläger (karate) i Göteborg, så nu är det nog dags att vila och bli frisk.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER