Nytt kontor och Ikea

Den här helgen har i princip enbart gått till att planera och inreda mitt nya kontor. Därav har det blivit många vändor till Ikea. Och imorgon blir det en sista, förhoppningsvis, för att byta några av delarna. Nu är jag trött på Ikea och på deras personal som inte kan sitt egena sortiment! Men men, det blir ju billigare än om jag hade köpt kontorsmöbler på Kinnarps till exempel.

Mitt nya kontor är samma som jag satt i när jag arbetade på 121.nu. När jag slutade där behöll jag kontoret men skrev över kontraktet på mitt företag Luwen Trading HB ( Djurkedjan.se), som i sin tur har hyrt ut halva delen till Klubbkortet. Men nu flyttar Klubbkortet ut till kontorsrummet bredvid och Djurkedjan hyr ut halva rummet till Eva Wennman Holding AB (Damn Heels Scandinavia). Det låter lite krångligt kanske, men om jag förenklar det hela så är det alltså mitt ena bolag som hyr ut till mitt andra. Jag vill ha en fräsch nystart med mitt nya kontor så därför åker alla gamla möbler ut och nya möbler in! Ni får se bilder när allt är klart. Nu skruvar jag ihop Ikeamöbler för fullt. En byrå har hittills tagit 4,5 timmar och jag har precis börjat med lådorna. Jag är inte supersnabb, men jag kan själv!

Jag har även fått en egen spalt i modetidningen Lifestyle Wellness och har precis skrivit mitt första utkast till tidningen som kommer ut den 18 oktober. Lifestyle Wellness är Sveriges mest exklusiva tidning om skönhet och hälsa, och varje nummer har över 300.000 läsare.

En annan jätterolig sak är att Damn Heels har varit med i veckans nummer av Hänt Extra!

2 Comments
  1. gud va stolt man blir över dej goding
    du e så duktig ja sätt ut lite bilder.. blir spännande att se när det e klart,, har ju vatt dää 🙂

    Hoppas allt e bra med er
    Stor kram puss imassor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER