Nytt jobb, nya vanor

Jag kan erkänna att jag aldrig skulle klara av ett 8-17 jobb. Visst va det så allting började en gång i tiden, men då visste jag ju inget bättre. Jag är oerhört tacksam både mot One To One AB och mitt nya jobb på ITura AB att jag hade och fortfarande har den friheten jag vill ha och behöver. Det är ju en av fördelarna med att jobba på provision, jag får betalt när jag gör mitt jobb helt enkelt och inget annat. Vilket gör att jag omöjligt kan sitta och rulla tummarna och ”sitta av tiden” när jag jobbar, för det tjänar ingenting till. Som det ser ut nu börjar jag runt 9 på morgonen, tidigare började jag i bästa fall kl 1o. Nu går jag upp tidigare och försöker lägga mig tidigare. Enligt Ola Wallström tar det tre veckor att förändra en vana, så jag är på god väg. Och en sak märkte jag idag, för första måndagen på mycket länge va jag inte måndagssjuk. Jag är helt övertygad om att jag gör bättre ifrån mig när jag känner mig behövd. På ITura är jag behövd eftersom jag är deras enda säljare. Klart jag va behövd One To One AB också, men jag kände det inte under det senaste året. När jag får för mig någonting så brukar det gå snabbt. Anders tycker t.ex. att det gått väldigt fort för mig från att över huvud taget ha tänkt tanken på att sluta på One To One AB till att faktiskt sagt upp mig och tackat ja till ett nytt jobb. Men jag tycker ”vadå snabbt, det tog ju två dagar!” Jag lyssnar på mitt hjärta som jag brukar säga. Det brukar fungera, till och med i poker (oftast). 2011 – förändringarnas och framgångarnas år! Nu kör vi!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER