Nyårslöften att börja träna

1482938_10152090523066900_784009535_nJag har då inget nyårslöfte om att börja träna eftersom jag redan tränar väldigt mycket. Men det märks på gymmet att det är många som har det. Så otroligt mycket folk som det är på gymmet i januari är det inte ens innan sommaren när folk ska komma i form. Och överallt ser jag dessa tidningar med tips på smal mat och hur man ska gå ner ”julkilona” på snabbaste sätt. Varför har folk så svårt att förstå att man kan äta allt, men inte alltid. Jag ser fram emot när det lugnar sig så jag slipper stå i kö för att trampa på crosstrainern.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER