Nya möjligheter med Vemma

Efter all skit som hänt i mitt liv den senaste tiden behöver jag en nytändning. Av en liten slump snubblade jag över ett företag som heter Vemma. Jag brukar inte fastna för MLM företag (Multi Level Marketing) men just i detta fall var det produkterna som jag verkligen gillade. Vemma Nutrition Company är ett privatägt multi-level marketing företag som säljer energidrycker, näringsdrycker och viktkontroll produkter. Det är ett företag som är inriktat på hälsa, träning och välmående och grundades av BK Boreyko 2004. Jag fastnade direkt för näringsdryckerna. Genom att endast dricka fyra msk varje dag får du i dig dagsintaget av alla mineraler, vitaminer och näringsämnen. Det är ett kosttillskott till din vanliga kost, klicka här för att läsa mer om produkten. Om jag nu ska dricka detta varje dag, varför inte försöka sig på businessen? Vill du också testa så hör av dig. Jag kommer coacha dig hela vägen.

nutrition_made_easy

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER