Nu va det slut

Precis just nu slog klockan fem och inte bara denna dag utan hela arbetsveckan är slut. Dags för helg! Som vanligt blir det karate ikväll. Jag har nu blått bälte, 8 kyu, och vill gärna gradera till 7 kyou i vår. Just nu känns det som att graderingen är långt borta men jag vet att det brukar gå snabbt och rätt som det är ska man kunna allting man inte kan. Så jag skrev ut kompendiet med allt jag bör kunna till graderingen redan idag. Massa nya sparkar och slag jag aldrig ens hört talas om, konstiga andningstekniker m.m. Till 7 kyu ska man även kunna lite fighting. Jag gillar inte fighting för jag visar alla mina känslor. Om någon slår på mig och det gör ont så skriker jag ”aj aj”. Och det är precis så man inte ska göra. Jag måste öva på att hålla masken.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER