Nu ska ni får höra!

Ont i halsen, huvudet och lite feber har gjort så att jag missade min kompis grillmys i lördags, karaten igår och löpträningen idag. Jag borde väl inte va på jobbet men jag kan faktiskt inte låta bli. I måndags lanserade jag en kanadensisk produkt till Sverige som heter Damn Heels. Kort sagt är det ett par ihopvikbara ballerinaskor i ett litet fodral som vecklas ut till en trendig väska. Perfekt efter att ha dansat en hel kväll i högklackade skor. För, erkänn nu tjejer, vem har väl inte gått barfota hem efter en lång natt i högklackat? Det är en väldigt bra present också. Klicka här så kommer ni till webbshopen. Damn Heels kostar bara 249 kr.  Ja, en taxi hem alltså. Så investera smart, köp Damn Heels. Saving women from their (beloved) damn heels.

2 Comments
 1. Den berömda….
  nej gumman du ska inte va på jobbet när du mår dåligt !!!
  Lyd nu o pyssla om dej så du blir frisk
  Puss på dej min groda kramiz

 2. ja du vad ska jag säga som alltid – du har många järn i elden du!! 😀
  Jag e så sjukt impad av dig Eva!!!
  Hojta om du vill ha reklam för dem på bloggen!!!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER