När kroppen säger ifrån…

Jag blev sjuk bara några dagar efter att jag börjat jobba halvtid på det nya jobbet. Nu har det gått en vecka och jag hatar verkligen att vara sjuk. Det kändes bättre i torsdags och fredags så jag gymmade lite igår, men idag hade jag feber igen. Jag gör allt jag kan för att bli frisk. Jag har till exempel gjort väldigt mycket avkok på ingefära och druckit. Det är riktigt bra grejer! Du skivar ingefära och kokar det i vatten en stund, sen tar du bort ingefäran och dricker vattnet. Det ska vara lite starkt tycker jag. Blir det för starkt är det bara att späda ut med mer vatten. Ingefära är bra för hjärtat, förkylningar, illamående, magen, migrän, träningsvärk, blodcirkulationen, mensvärk och enligt några få studier kan ingefära ha en positiv effekt för att motverka bröst-, bukspottskörtel- och äggstockscancer. Igår drack jag även vatten med gurkmeja och havtornkoncentrat. Vitlök och C-vitamin äter jag i mängder. Men jag tänker inte inhandla äckliga drickbara mediciner. Där går gränsen. Jag vet hur de blir, jag tar en sked och sedan står de i kylskåpet tills de går ut och då är det bara att slänga. Det är många som är sjuka nu. Det är verkligen inte roligt. Jag blir galen, mest för att jag inte kan träna.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER