Myror i benen

Jag har svårt för att ”inte göra någonting” på semestern. Visst va det mysigt att ligga i hammocken med Anders, Smulan och Leo i dag och lyssna på ljudbok. Men nu då? Om det hade varit stekande hett idag så hade jag gärna suttit ute och solat. Visst har det varit soligt men inte så varmt som det måste vara för sol och bad. Hoppas det blir varmare imorgon! Jag tänkte fiska lite, men vi hittade ingen krok till metspöt och det går ju inte direkt att knyta fast masken. Jag blir lite irriterad på mig själv ibland för att jag aldrig kan slappna av.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER