Mycket lyckat event (igen) av Chajn Events

Chajn Events är ett företag jag samarbetar en hel del med. Det började för ett och ett halvt år sedan då jag själv blev tillfrågad om att vara med på ett event. Efter det har jag och Christna, ägaren av Chajn Events, haft mycket kontakt. Trots vår ålderskillnad är vi väldigt lika. När vi ses diskuterar vi ut idéer och framtidsplaner för fullt! Det bästa med när vi ses är att det verkligen händer någonting. Mycket snack, och mycket verkstad! Jag har även hjälpt till med att göra Chajn Events inbjudningar till olika event och för varje gång blir jag lite bättre på webbdesign och Photoshop.

Igår hade Christina ett av sina populära event igen. Denna gång var det riktat till företagare och blivande företagare. Eventet hette ”Väx Tillsammans” och jag hade gjort inbjudan, klicka på bilden till höger så ser du den. Jag tycker att det blev ett väldigt lyckat event. Många trevliga människor med härliga idéer. Först presenterade vi oss lite kort och sedan delades besökarna upp i grupper och fick gå runt och besöka våra små ”stationer”. En kille sa till mig. ”Du var kvällens överraskning! När du hade din presentation förstod jag ingenting, vadå ballerinaskor och vad hade du för konstigt i håret? Men nu förstår jag! Det här var ju verkligen smarta produkter som till och med jag som kille förstår potentialen för. Grattis!” Det glädjer mig verkligen att höra sådana saker. Även om jag vet att jag har bra produkter så behöver jag få höra det ibland. Om jag ska vara på topp så behöver mitt ego smörjas ibland. Igår var en riktig egoboost! Här kommer lite bilder från eventet. Jag insåg precis att jag ser jätteblek ut. Jag måste sola.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER