Mode på nätet

Ibland tycker jag det är svårt att köpa kläder på nätet, men det var mycket svårare förut. Jag uppskattar sådana sajter som Zalando.se som har mycket mode online men även gratis frakt och retur för sina kunder. Det som är bra med att köpa sommarkläder nu är att de flesta butiker både på stan och på internet har rea. De rear ut så att de kan ta in höstkollektionerna. Men hösten känns avlägsen för mig, nu vill jag ha sommar och sol, umgås med vänner och träna. Vill du läsa om vad som är trendigt just nu tipsar jag om Adaras blogazine – where blog meets magazine och Stilrobins blog – what robin wore today.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER