Missar som dissar

Gucci är ju dräktig och nu är det knappt en vecka kvar till hon ska föda. Kattungarna har beräknad nedkomst på Fars dag, den 13 november. Lite extra roligt om Bullen blir pappa på Fars dag tycker jag. Jag har ingen aning om det tillhör en katts beteende men Gucci skriker till lite här och då. Tydligen uppfattar Bullen det som att Gucci vill para sig och hoppar på henne. Men det gillar inte Gucci, för det va ju inte det hon menade. Istället för en skön stund får Bullen en fet diss och en smäll på käften. Så kan det gå när det är missförstånd i kattvärlden.

Honkatter har verkligen en ”expressgraviditet”. De är bara dräktiga i nio veckor. Och när de är inne på sin sista vecka, som Gucci är nu, ska de tydligen tjocka på sig ordentligt. Det verkar i alla fall som att Guccis kropp förbereder sig. Bröstvårtorna är stora som smultron och svarta runtomkring, det ska tydligen vara så. Här kommer några bilder på de blivande föräldrarna. Tjockis-Gucci med sina jättestora bröstvårtor och Bull-Bull som undrar varför han inte fick mysa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER