Min krönika i Lifestyle Wellness

I dagarna kom tidningen Lifestyle Wellness ut! Det är i den tidningen jag kommer att ha min krönika i. Denna gång blev det dock inte i tidningen utan på deras hemsida. Här till vänster har ni den i alla fall.

Nu ska jag alldeles strax åka iväg på ett evenemang som Damn Heels är med och arrangerar! Det heter ”Gå Rätt i högklackat!” och håller till på Hotell Kvarngärdet. Om du vill gå så är det tyvärr redan för sent, eftersom vi enbart sålt förköpsbiljetter. Men kolla in och köp din biljett till detta evenemang istället: ”The Ultimate Girls Night”. Dam Heels är även arrangör där. Det är även jag som tillverkat hemsidan. Min nya leverans av Damn Heels är jätteförsenad så jag har inget att sälja på plats ikväll, däremot kan jag ta emot förhandsbeställningar. Jag hoppas att det går lika bra. Jag har i alla fall med mig några provexemplar. Wish me luck!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER