Microdermabrasion hos Uppsala by Beauty

Idag har jag varit på microdermabrasion hos Anna på Uppsala by Beauty. Microdermabrasion är en form av hudslipning som görs för att förbättra hyn med ett omedelbart synligt resultat. Microdermabrasion går inte lika djupt ner i huden som microneedling, men den rengör riktigt ordentligt på ytan. Under behandlingen dras ett munstycke fram och tillbaka över huden. Då skapas det ett vakuum som suger ut döda hudceller och samtidigt slipas huden av laserslipade diamantkristaller. Det gör inte ont alls och det känns ungefär som att man dammsuger huden!

uppsalabybeautyuppsalabybeauty2

Det finns vissa krämer man kan köpa som kallas för microdermabrasion. Men det är inte alls samma sak. Av krämerna får man bara den slipande funktionen på huden. Men man kan ju omöjligt skapa ett vakuum och suga bort döda och skadade hudceller. Så om du ska testa microdermabrasion rekommenderar jag att du gör det på riktigt. Det är inte alla salonger som har sådana maskiner men i Uppsala finns det på Uppsala by Beauty. Om du vill läsa mer om microdermabrasion, microneedling eller de andra behandlingarna de erbjuder, klicka här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER