Med i tidningen igen

Hittills har alla dagar denna vecka gått till att bygga klart en webbshop åt en kund. Det blir fint men det tar sin lilla tid. Nu gäller det bara att få till så att momsen fungerar sen är det klart.

Angående Damn Heels står det lite stilla eftersom jag väntar på en leverans som är försenad. Men det står lite om Damn Heels i det nya numret av Lifestyle Wellness så spring till affären och köp tidningen nu. Jag tycker alla Lifestyles tidningar är riktigt snygga. De känns lyxiga, det gillar jag! Andra tidningar vi kommer synas i under hösten är Naglar i Norden, M magasin och Ljuva Livet. Så håll utkik! Jag har själv pratat med Amelia Adamo som startade Amelia, Tara och nu M magasin. Sedan hittade jag hennes blogg också, klicka här så kommer du till den. Riktigt intressant blogg!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER