Massage och healing mitt i Uppsala

Jag har länge letat efter en bra massör. Äntligen har jag hittat henne! Ett stenkast från mitt kontor i Uppsala finns Perfect ME (i Kärnhuset) där Anna Hellström håller till. Behandlingen heter Perfect ME BODY och är en blandning av massage, healing, TRE (tension and trauma releasing exercises), terapeutisk stretch och stretchövningar. Man väljer själv vilka delar man vill ha under nästan två timmar. Perfekt för mig som jämt är uppe i varv, tränar och har svårt att koppla av. När jag får en helkroppsmassage slappnar jag av och landar mjukt och stadigt, istället för min vanliga kraschlandning! Första gången bad jag om exakt 1 timme, inte 1 timme och 45 minuter som behandlingen verkligen är. Hur ska jag kunna ligga stilla längre än så tänkte jag. Men det gick hur bra som helst, och jag ville till och med ha mer! Jag rekommenderar alla att unna er detta lite då och då. Investera i dig själv!

DSC_0410

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER