Maratonläger 2013 avklarat

WP_000871Oj oj vilket läger säger jag bara! Det var ett mycket välorganiserat läger i Göteborg. Åtta pass på 24 timmar inklusive 5 km löpning klockan 5 på lördag morgon. Se schemat till höger. Jag har ont överallt och kan knappt lyfta benen för det värker så i ljumskarna och höftböjarna. Men det var det värt. Göteborgs Karate Kai (Shihan Collins dojo) håller bara i detta läger vartannat år, och avslutas alltid med ett 1000 Mai Keage (höga sparkar). Jag gjorde varenda en av sparkarna och är jättenöjd över detta. Det jag var mest orolig över innan ar löpningen, men den gick förvånansvärt bra. Som vanligt på karateläger var stämningen på topp och det var roligt att träffa alla ”karatekas” från landets olika delar igen. Även nya bekantskaper skapades. Det enda jag inte gillade var att sova i dojon, i sovsäck! Jag är ju lite mer av en hotellmänniska och det gjorde inte saken bättre att jag inte tålde materialet i sovsäcken. Så de ynka 3,5 timmarna jag hade en chans att sova gick mest åt till att klia på mina armar och ben. Sedan var det gummimatta i dojon vilket är helt okej men jag är inte van vid det så jag råkade vricka 4 tår. Fler bilder kommer, de jag tog blev alldeles för suddiga.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER