Lång, och tråkig fredag

Jag har inte ens varit vaken i nittio minuter men jag har redan myror i benen. Vilken tråkig dag! Långfredag, va ska man göra? Anders ligger och läser men jag kan verkligen inte slappna av på det viset. Jag ska försöka att inte jobba, men hur gör man det när allt annat är så tråkigt? Förhoppningsvis blir det lite roligare snart när min vän kommer hit, men när hon har åkt sen kommer det ju bli lika tråkigt igen!

1 Comment
  1. svar; jasså! Då tycker jag att du tar och beställer en nu på direkten! 😉
    och delta gärna i tävlingen ja har på bloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER