Kunde inte hålla mig borta…

Nu är vi tillbaka i Uppsala igen. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag ville inte åka därifrån. Men när vi väl kom hem igår kväll kändes det väldigt skönt. I morse när jag gick upp satt Anders och spelade spel. Så jag åt frukost, gjorde mig i ordning och gick till kontoret. Jag hade fått en del ordar som jag var tvungen att packa och skicka iväg. Jag hade även fyra paket att hämta och en del bokföringsunderlag att skriva ut. Eftersom Anders hade bestämt sig för att vara tråkig hela dagen stannade jag kvar till klockan fem. Det finns ju alltid saker att göra. På väg till kontoret var det varmt och jag var iklädd endast linne, korta shorts och flip-flop. På väg från kontoret regnade det och var jättekallt. Folk tittade på mig som om jag var galen och alldeles för lättklädd.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER