Kors i taket

Efter den jobbiga influensan är jag äntligen back on track. Det va jätteskönt att träna igår! Jag har även köpt en sak jag aldrig trodde jag skulle köpa. En mobil med pekskärm, en Nokia Lumia 800. Jag gillar inte iPhone eftersom man behöver massa andra iPhone-produkter för att det ska fungera med musik och sådant. Jag har alltid haft lite svårt för förändringar så bara att jag köpte en smartphone va framsteg nog. Jag vill fortfarande ha Nokia och Windows. Jag har lyckats ta ett foto och laddat ner en app. Sms har jag inte kommit till ännu. Jag har kvar mitt gamla nummer och min gamla älskade rosa mobil. Den nya kommer bli min arbetstelefon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER