Kom då kossera!

I förmiddags va jag och Anders iväg med två vänner för att titta på betessläppet på Rotebergs gård i Bälinge. Det va fint väder, så vi hade med oss picknick. Verkligen jättemysigt! Och kossorna va såklart glada över att få komma ut för första gången i år. Vi va där i totalt tre timmar, och det tog nog musten ur oss alla. Jag somnade i alla fall på en gång när vi kom hem.

Jag vet inte hur jag ska göra. Jag har fått ett erbjudande om att bli Sveriges agent för ett märke som tillverkar hundkläder. Det betyder att alla butiker som har detta märke måste gå via mig för att köpa in produkterna. Marginalerna är bra och en hel del kunder finns redan. Men frågan är, orkar jag? Jag är jättesugen men jag vet inte om jag har tid. Vad tycker ni? Någon som har bra kontakter inom hundvärlden? Eller någon som vill jobba åt mig (på provisionsbasis) och sälja in hundbutikerna så att de handlar in av detta märke? Jag tänker inte avslöja vilket märke det är, men det är varken dyrt eller billigt, lite mittemellan. Jag ska fundera ett tag till.

No Comments Yet

Comments are closed

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER