Kattungarna nästan två månader!

Tiden har verkligen gått snabbt. Den 14 november 2011 föddes våra (Guccis) kattungar och nu har det nästan gått två månader. Allt har gått relativt bra och jag är lättad över att alla har överlevt. Smulan fick jag handmata länge och både Lilla Grå och Pipen blev sjuka under mellandagarna. Pipen va riktigt nära däran men han lyckades kämpa sig igenom det. Han tappade nästan allt hår så han ser lite tokig ut, men det växer snart ut igen. Pappa Bullen och mamma Gucci mår också bra. Gucci är en riktigt bra mamma och Bullen vakar över ungarna han också. Det är jättesvårt att lyckas ta fina bilder på dem. De busar för fullt, jagar varandra och brottas. Och så rätt som det är somnar dem. Men här kommer en del bilder. Hoppas ni ser hur underbart söta dem är mina små bebisar.


6 Comments
  1. ja säger igen gud så fina i bland vill ja ha en kattunge till fniss stefan blir galen på mej

    har ni kvar alla ungarna själv ?
    puuuuussssss

    1. Ja de är så söta! Synd att de inte alltid kommer va så här små… Vi ska försöka sälja två och behålla den svara själva. Hon heter Smulan!

    1. Ja vi kan ju inte behålla alla katter även om vi skulle vilja. Så Lilla Grå och Pipen måste flytta…. Vi behåller Smulan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER