Katter och födelsedagskalas

Vi va hos veterinären i torsdags med lilla Smulan. Hon hade en mjölktand som inte ville lossna så den permanenta tanden bakom hade börjat växa fel. Men veterinären konstaterade att det inte bara var en tand utan två som behövde dras, så då löd vi hans råd. Det va väldigt konstigt att se Smulan så lugn när vi kom hem. Hon va fortfarande trött och groggy efter narkosen. Men det gick över under natten. Gucci och Smulan är så söta. Smulan brukar jaga Gucci när hon vill leka, vilket inte alltid är så uppskattat hos mammakatt. Smulan vill alltid vara med och hon lyckas lägga sig i sådana konstiga positioner så man kan undra om hon vet att hon är katt. För någon dag sedan låg hon så här i soffan:

Idag va jag och Anders på födelsedagskalas hos en vän. Hennes sambo hade bakat så mycket gott till fikabordet. Det va väldigt gott, trevligt och jättekul att träffa alla vänner igen. Det är tyvärr inte så ofta vi träffas allihopa nu för tiden. När vi va yngre och gick in gymnasiet träffades vi nästan varje dag och satt och fikade i timtal. Men nu när vi är vuxna så har vi inte riktigt samma tider och alla bor inte heller kvar i stan. Även om det va längesen vi sågs så känns det som att det va igår. Men det är väl så det ska vara med riktigt bra vänner!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER