Karateläger i Stockholm

I helgen var jag på årets sommarläger i Stockholm. Det var roligt att träffa alla från de andra klubbarna i Sverige igen! Några lärde jag ju känna redan på förra lägret i Östersund. Jag tycker att det var ett väldigt bra, roligt, lärorikt och inspirerande karateläger! Alla deltagare delades upp i fyra grupper baserat på grad och jag hamnade i gruppen med näst lägst graderna. Första dagen var det mycket repetition och det är alltid uppskattat. Andra dagen var det mycket tekniker och kator jag aldrig gjort ,eftersom jag var lägst graderad i min grupp. Men det var mycket lärorikt och roligt att få testa på dem och att för första gången få träna inför Shihan Brian Fitkin. Tredje dagen var det mitspass som jag älskar, så den dagen var roligast men minst lärorik. Här kommer lite bilder.

WP_000537WP_000555 (1)WP_000547WP_000544WP_000554WP_000549WP_000539WP_000541

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER