Kaos inför mässa

image

Jag som alltid har så välorganiserat på kontoret får just nu stå ut med lite kaos. I helgen är det mässa i Stockholm och jag kommer att vara där med min produkt Hollywaves. Min praktikant Viktoria har fixat jättefina goodiebags med sponsorer från kända varumärken så som Jabushe, Fashion Bitch, Nordic Feel, Claudia, Rapunzel, Forever Living etc. Men det är bara de 50 första kunderna som kommer att få varsin goodiebag. Mässan heter Attitude Sthlm och det är Nordens största mässa för skönhet, mode och livsstil. Det här blir tredje gången som jag är med på den. Det ska blir riktigt roligt och jag kommer att finnas i monter C:15. Till höger är Sibel som vi fixat i ordning inför mässan.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER