Julen är firad och klar

Jag tillbringade som vanligt julen i Stockholm med Anders och hans släkt. En stund på på dagen var vi hos min syster, men det vara bara fyra timmar. Massor med julklappar till barnen som vanligt och hur mycket god mat som helst. Det var väldigt trevligt och mysigt! I julklapp fick jag böcker, ansiktskrämer, ”blondme” shampoo och balsam, vinterskor m.m. Men nu är jag trött på sill, potatis och janssons frestelse. Det är i stort sett det jag äter på julbordet eftersom jag är vegetarian. Julen är nog den enda tiden på året som jag spelar dataspel. Nu har jag fastnar i Farmwille på Facebook. Men det är väl ett ganska bra tidsfördriv när både stan och gymmet har stängt. Jag kanske måste upp någon sväng på kontoret för att skicka iväg några beställningar, jag ska försöka hålla mig därifrån och ha ledigt på riktigt.

WP_001126 WP_001128

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER